9 maj 2008
Maj erbjudande CAMOS automatisk parabol

  8 maj 2008
Ny hemsida på gång!

  25 februari 2008
Uppdateringar CAMOS CN-780


  20 februari 2008
CAMOS CNT-701 "Flip out" GPS Navigator!


Automatisk parabol för båt eller bil

Skaffa digital satellit mottagare 12V till båten eller bilen. Elmco har automatisk parabol till satellit TV DVB-S för olika typer av husbussar, husbilar, motorbåtar, segelbåtar och fartyg.

Läs mer om automatisk parabol

Elmco har ett stort utbud av digitala satellit mottagare, automatiska paraboler och satellit TV till båten.

Camos SVR-300CI är en DVB-S satellit TV mottagare för mobil montering som gör det möjligt för dig att koppla upp den mot din laptop eller en separat skärm. För att få bästa resultat med din satellit TV DVB-S när du befinner dig på din båt bör du ha en digital satellit mottagare i kombination med en automatisk parabol.

Elmco har automatiska paraboler som är speciellt anpassade för olika typer av båtar och fartyg. Camos CSA-450 M och CSA-600 Multi är till exempel speciellt bra på större fartyg och båtar, medan Camos CSA-245 M och CSA-345 Multi är lämplig för motorbåtar. Samtliga modeller stabiliserar mottagningen så den inte påverkas av båtens rörelser.

Elmco har också automatiska paraboler för fordon på land. Camos CSA-140P som är konstruerad för mottagning stillastående och Camos CSA-240M som är designad förr att kunna fungera under färd i hastigheter upp till 180 km/h.