9 maj 2008
Maj erbjudande CAMOS automatisk parabol

  8 maj 2008
Ny hemsida på gång!

  25 februari 2008
Uppdateringar CAMOS CN-780


  20 februari 2008
CAMOS CNT-701 "Flip out" GPS Navigator!


Batteri separator – det smarta valet

Elmcos batteri separatorer är en mycket prisvärd produkt.

Här hittar du en effektiv batteri separator!

Elmcos batteri separatorer är utstyrda med en kombination av reläteknik och microprocesser som gör skiljerelä och skiljedioder överflödiga.

En batteri separator av denna typ används framgångsrikt i motorbåtar, segelbåtar, husbilar, lastbilar och räddningsfordon. Den är lätt att installera och fungerar som ett batteriskydd eftersom den förhindrar ditt startbatteri från att urladdas.

Batteri separatorn fungerar på så sätt att den prioriterar ditt startbatteri vid start av båt eller fordon. Samtidigt laddas dina extrabatterier effektivt upp så snart spänningen kommer upp i 13,2 V.
Batteri separatorn fungerar även så att när du laddar dina förbruksbatterier så laddas även startbatteriet upp så snart spänningen kommit upp i 13,2 V.

Batteriskydd är en annan produkt som kan vara lämplig att komplettera din installation med då den skiljer ifrån din belastning om batteriets spänning är för låg.

Hos oss hittar du ett stort utbud av batteri separatorer. Vi har många olika modeller och hjälper dig gärna med valet av produkt, så att du kan vara säker på att du får en batteri separator som passar just dina behov.