Returer och byten gällande privatpersoner
I enlighet med konsumentköplagen har du rätt att returnera varor som inte passa dig utan att du behöver ange orsak inom 14 dagar räcknat från det datum du hämtat ut paketet.ELMCO accepterar endast returer av varor i perfekt tillstånd d v s i sin originalförpackning.ELMCO accepterar inte returer som saknar originalmärkning.ELMCO återbetalar dig det betalda priset för det returnerade varorna samt det fakturerade fraktkostnader snarast dock senast 30 dagar från att varorna har ankommit till ELMCO.Returkostnader betalas av dig och det är även du som köpare som ansvara för varan tills dess den återkommit till ELMCO. Varor som inte har kommit fram återbetals inte.

Reklamationer
När du mottagit din vara är det viktigt att du omgående inspektera denna. Vid skadat paketering reklameras detta direkt på plats hos utlämmningsstället. Reklamation av felaktig eller defekt vara skal ske så fort felet upptäcks. id en godkänt reklamation skikcar vi dig en retursedel, antingen via mail eller via vanlig post. Denna retursedel ger dig fri frakt tillbaka till oss, andra nreturkostnader ersätts ej.


Vi erbjuder tekniska lösningar såsom Backkameror, Solcellspaneler och Spänningsomvandlare
ELMCO handlar med teknik och erbjuder dig som företag och användare tekniska lösningar, rådgivning samt leverans av tekniska produkter.
Ni har väl inte missat att Ni nu kan handla på faktura, Välkomna in och handla.

Vi ser fram emot att få hjälpa just Er med Era önskemål.

Ring 08-749 11 95

Priset som anges på elmco.se gäller vid köp i internetbutiken och är exklusive fraktkostnad.