ELMCO handlar med teknik och erbjuder dig som kund tekniska lösningar, rådgivning samt leveranser av tekniska produkter.

ELMCO AB startade 1954 och har sedan dess haft teknik i fokus och detta för vi vidare då teknik för oss skall vara en lösning på våra kunders önskemål.
I över 50 år har vi på Elmco försett Industri, Räddningstjänst, yrkes- och fritids båtar med säkra, enkla och praktiska produkter.
Vårt utbud täcker alltifrån världens främsta backkamerasystem och toppmoderna färddatorer till batteriladdare som är specialutvecklade för fordon, såsom lastbilar, husbilar, fartyg och båtar.
Vår långa erfarenhet inom strömförsörjning och multimedia säkerställer att du får rätt produkt till din användning oavsett om du använder den i en industriell applikation eller i din privata husbil eller båt.

Du kan handla våra produkter via vår hemsidan eller ring in din beställning. Hör av dig om du vill få kontakt med en återförsäljare eller installatör på din ort eller vill ha hjälp med val av produkt.

Ring oss på 08-749 11 95 så hjälper vi dig tillrätta.

Kontakt:
AB Elmco
Långsjövägen 32
125 30 Älvsjö

Välkommen att handla i vår web shop!

Hämta varor enbart efter överenskommelse.

Med vänliga hälsningar,


Michael Wagner: VD, produktansvarig, Mobil.nr: 0708-749119
E-post:michael.wagner(snabelA)elmco.se

cms-img